Berlin del 1

Under påsken var ju jag, Alexander, Astrid och Johan i Berlin. Första dagen tog jag i princip bara bilder på oss som var med på olika ställen. Här är dom:

Jag och Alexander tog ett tidigt flyg på lördagen så när vi hade lämnat in våra väskor på hotellet gick vi ut för att leta efter frukost. Hittade ett litet bageri som erbjöd en billig och god frukosttallrik.

Eftersom de flesta affärerna vi ville gå till skulle vara stängda under söndagen och måndagen mötte vi upp Astrid och Johan vid Alexanderplatz där vi först besökte Primark och trängdes med massa andra folk. Satte oss sedan på en uteservering och tog en öl innan vi begav oss vidare till andra affärer. Eftersom vi gått upp halv fyra den morgonen åkte jag och Alexander sedan tillbaka till vårat hotell för att sova en stund.

Sedan blev det kväll och vi vaknade till liv igen. Tog tunnelbanan några hållplatser till Kottbusser Tor.

Sedan promenerade vi vidare till en indisk restaurang där vi mötte upp Astrid och Johan igen.
När vi ätit upp gick vi en stund tills vi fick syn på Que Pasa som jag hade hört har billiga drinkar. Kom sedan på att det var samma kedja som vi drack drinkar på i München som vi var i för typ tre år sedan.


När drinkarna var uppdruckna åkte vi vidare till en klubb där vi dansade till Schlager, spice girls och annan peppande musik.Sedan tog vi tunnelbanan tillbaka till hotellet igen och så var första dagen i Berlin slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *