Teneriffa

Nu har jag äntligen redigerat klart alla bilder från Teneriffa som jag var på i december. Alexanders mamma fyllde 50 så vi blev medbjudna dit av hans familj. Orkar inte dela upp dagarna i olika inlägg så därför kommer nu en bildbomb från hela veckan som vi var där.

Bodde i rätt så lugnt område med fina gator och många hotell.

Hade gratis drinkar både vid hotellet och vid stranden. Lyxade därför ibland till det med en sockrig Mojito.

Såhär såg det ut från min och Alexanders balkong på kvällen. Hade inte tackat nej till att hänga vid denna pool just nu.

Sedan åt vi till exempel pizza på en restaurang i närheten. Beställde en vegetarisk pizza med typ ruccola, fetaost och kronärtskocka men utan aburgine. Fick då in en pizza med massa aburgine, kronärtskocka, morot, championer, paprika, fetaost och brieost?! Mycket oklart.

Sedan hängde vi på en karaokebar där vi träffade en av ägarna som kom från en engelsk stad som jag inte minns namnet på. Men var i alla fall en stad som tydligen inte var sig lik på grund av alla invandrare. Kul att han själv flyttat från England och jobbar på en engelsk karaokebar på Teneriffa :)) Skrev för övrigt min krönika om honom.

Här sitter jag och ser oskyldig ut men lite senare sjöng jag Tainted Love på scenen, också mycket oklart.

En annan dag hyrde vi en bil för att åka upp mot vulkanen Teide. Tredje största vulkanen i världen tydligen.


Efter en del kringelikrokvägar började vi se vårt mål.

och åkte runt i detta månlandskap.

Sedan var vi framme!


Åkte upp för en vinglig linbana.
Där uppe fanns lite snö som kastades.
Herre på täppan!
Sedan vinkade vi hejdå till Teide och tog bilen tillbaka igen.


Sedan blev det ett dopp i havet i solnedgången. Ej taget ur en resereklam.


En annan dag åt vi paella till lunch. Dock smakade den inte lika mycket som den såg ut.

Senare på kvällen tog vi en taxi till ett annat område där vi firade Alexanders mamma med mexikansk mat.


Sedan hamnade vi på karaokebaren igen och drack drinkar som också såg godare ut än vad de smakade. Var billiga i alla fall.

En annan dag skulle vi ut med en båt. Tänkte mig ungefär den här stämningen. Lugnt och fridfullt.

Men eftersom båten vi åkte med tydligen var typ ett skepp som hoppade i vågorna satt jag efter typ en kvart fastklamrad vid räcket och trodde att min sista stund var kommen. Inte nog med att jag blev så jävla sjösjuk utan ett kamerateam var också där och filmade allt. Är glad att jag slipper se den filmen.

Sedan började det hoppa massa delfiner runt båten. Försökte fånga dem på bild samtidigt som jag knappt kunde stå upp. Efter ett tag gick jag och Alexander (som också var sjösjuk och klamrade sig fast vid ett annat räcke) och satte oss längre bak i båten där det typ inte gungade alls. Kunde andas ut och allt var frid och fröjd igen.Sedan var sista kvällen kommen och vi åt på en restaurang intill hotellet och gick sedan och satte oss på en bar lite längre bort. Så var denna Teneriffaresa slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *