Japan 27 juni

Den 27 juni var så himla trötta från gårdagen och även om vi var i Japan och ville göra allt så orkade vi knappt gå upp ur sängen. Eftersom vi hade gjort så mycket saker varje dag i typ tre veckor så gav vi oss själva tillåtelse att inte göra så mycket mer än att äta chips i sängen och gå och äta på de närmsta restaurangerna.

Till frukost/lunch gick vi till en vegansk restaurang som passande nog låg väldigt nära vårat hotell. Vi var där kvällen innan också eller kvällen efter vi varit i Nara, minns inte riktigt. De hade så goda pizzor att vi var tvungna att gå dit en gång till innan vi skulle lämna Kyoto.

Jag tog en “Margherita” som var full med kryddor, svamp och annat gott

och Alexander tog en med någon sås, potatis och majs och annat på. Förra gången vi var där tog vi en med typ en currygryta med kikärtor på som också var såå god. Vill ha alla tre nu!!

Senare på kvällen när vi var hungriga igen gick vi till samma pastarestaurang som vi åt på första kvällen i Kyoto.

Kändes lite sorgligt eftersom det var sista kvällen i Kyoto innan vi skulle åka tillbaka till Tokyo för att flyga hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *