Japan 28 juni

Den 28 juni checkade vi in våra väskor på Kyotos station och tog sedan ett tåg som skulle ta oss till Arashiyama Bamboo Grove. Vi missade våran hållplats och fick därför hoppa av på stationen efter och vänta på tåget tillbaka.

Hade i alla fall fin utsikt att kolla på.


Stod och beundrade alla automater med godis och dricka som finns i princip överallt i Japan.

Men efter ett tag kom nästa tåg och vi hamnade rätt tillslut. Sedan följde vi strömmen av människor och hamnade i denna bambuskogen.


Mycket fint men mycket folk.

När vi var klara gick vi tillbaka mot stationen där vi letade upp en restaurang att äta på. Sedan tog vi tåget tillbaka till Kyoto för att hämta upp våra väskor och sedan ett annat tåg som tog oss tillbaka till Tokyo igen. Vi stannade på ett hotell nära Narita flygplats och avslutade våran sista kväll i Japan med att äta våran sista curryrätt högst upp i skybaren på hotellet med fin utsikt över Tokyo på håll.
Brukar ändå ofta tycka det är skönt att åka hem från en resa men den här gången kändes det väldigt tråkigt. Längtar tills nästa gång jag åker tillbaka till Japan.

Alla inlägg från Japan finns under kategorin “Japan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *