Japan 26 juni

Den 26 juni åkte vi till Gion som är ett geishadistrikt i Kyoto. Vi åkte till Japan under regnperioden men vi hade sån tur med vädret så det duggade bara lite ibland. Men just den här dagen var det för första gång väldigt regnigt.Vi gick runt lite längst gatorna och kollade.Gick även runt vid ett tempel och skulle leta efter ett andra men hittade det inte. Eftersom regnet bara blev värre och vi var hungriga gick vi och letade efter någonstans att äta istället.

Gick förbi ett nudelställe där det stod på dörren att de serverade vegetarisk mat så vi nappade direkt.

Beställde var sin skål med nudlar, curry och tofu som var så himla god.

Sedan tog vi bussen en bit bort och kom efter en liten promenad fram till Kikaku-ji Temple (The Golden Pavilion) som är ett tempel i guld.

Var någon som frågade om vi ville bli fotade. Försökte förklara att man var tvungen att ställa in skärpan manuellt :))


Därefter åkte vi tillbaka till hotellet för att göra oss ordning inför kvällen. Bytte om, drack öl, lyssnade på Abba och gammal skatepunk.

Sedan tog vi tunnelbanan och gick till The Wellers Club.

Där lös mitt hår vitt.Avslutade kvällen som vanligt med karaoke och sörjde lite över att det var sista kvällen som vi skulle gå ut och sjunga karaoke i Japan. Ringde in så många drickor vi hann och sjung allt vad vi orkade innan vi tog en taxi tillbaka till hotellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *