Baby, It’s cold outside

Känner mig helt slut i kroppen och har knappt rört mig från sängen idag. Hade planerat att åka till stan eller i alla fall Frölunda Torg men skrattar åt att jag ens tänkt tanken.
I fredags slutade min praktik på Göteborg Film Festival vilket känns både skönt och tråkigt. Tråkigt för att det har varit en kul arbetsplats där jag sett massa massa film och skönt för att jag äntligen kan andas ut lite och ha några lediga dagar. Trots att jag slutade förra fredagen var jag med på Valand i måndags där vi tittade på startsladdenfilmer och igår var jag med på deras årliga julfest vilket är anledningen till att jag är sängliggande idag. Annars så har veckan mest bestått av att skriva min praktikrapport som jag skickade in idag. Sedan börjar en ny kurs på måndag igen och ska har redovisning av praktiken på onsdag. Känner mig redan stressad inför nästa kurs eftersom det är en läskurs kopplad till kandidatuppsatsen som vi ska börja skriva i januari. Kommer inte på något bra ämne att skriva om så får lite panik. Har inte börjat läsa kursboken till kursen än heller. Försöker inbilla mig att jag har mycket tid på mig att fixa allt men har verkligen inte det.

Veckan efter åker jag en hel vecka till Teneriffa också och kommer hem två dagar innan julafton så har så har massa att fixa inför julen också. På endast en vecka!! Varför är december alltid så stressande? Tillåter mig själv att förtränga detta resten av dagen och ska bara ägna mig åt viktiga saker som att hänga på Pinterest och instagram.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *