Alla dagar bara flyger fram så glömmer av att skriva här. Bilderna är i alla fall från förra fredagen då jag och Lollo var på Yaki Da som firade 5 år. Hästpojken spelade och Mike Skinner var DJ. Sen kom nyheten om alla terrordåd och det är väl ungefär så denna veckan sett ut. Bara massa nyheter om allt hemskt som händer i världen samtidigt som man själv känner sig så maktlös. Blir också så trött på media som gång på gång visar vilka människor som får mest uppmärksamhet. Känns nästan absurt att bara leva vidare som vanligt och göra vardagliga sysslor när sådant här händer. Som att gå på sista Hunger Games-filmen, se på På spåret hos mina föräldrar, gå på julmarknad och skriva på min tenta som jag gjort denna veckan.
Vet inte ens hur jag ska avsluta detta inlägget, men ibland önskar man att världen och människorna var lite bättre.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *