Deathly Hallows


När jag fyllde år i oktober fick jag ett presentkort på en tatuering av några vänner. Så förra torsdagen var det äntligen dags att göra min Deathly Hallows-tatuering som jag velat ha sen typ 5 år tillbaka, om inte mer :)) Är så himla nöjd och bara väntar och väntar på att den ska läka helt.
Känns som dagarna bara flyger fram just nu och om två och en halv vecka är min praktikperiod slut. Känns rätt tråkigt faktiskt för trivs så bra med att få vara med i programletandet till Göteborgs filmfestival och är tråkigt att inte kunna stanna ända till festival i slutet av januari. Får även lite panik över att min utbildning snart är slut och att jag måste komma på vad jag ska göra efter. Söka jobb eller läsa en magister i filmvetenskap? Kul att man stressar över nästa höst redan nu.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *