De senaste veckorna ur mobilen

De senaste veckorna har jag nästan inte använt min vanliga kamera alls utan är mest min mobil som fått knäppa av lite bilder.

För två helger sedan var jag på bokmässan. Var bara där på söndagen eftersom jag hade gratis inträde då. Såg bland annat seminariet med Broder Daniel.

Tog foton i fotoautomaten.

Var också och såg UFO-Sverige tillsammans med typ tio äldre män. Slog till och köpte en bok och fick en fin signering.

Sedan hoppar vi till veckan efter för jag fyllde faktiskt 23 år förra söndagen. Hade en mycket fin fest hemma hos mig och Alexander dagen innan och hade så himla himla kul. Var så många som kunde komma så var nog en 25 personer som tillsammans dansade in min födelsedag. Hade så kul att jag helt glömde att fota 🙁 *ångest* Vet inte vart tiden flög iväg för vi hade planerat att åka till Jazzhuset men vägen dit var lite längre än vi trott. Tillslut var vi bara fyra stycken kvar som ens kom in till jazzhuset. Låg i sängen och skrattade så mycket dagen efter för allt var så oklart vart alla tog vägen. En försvann och hittades sittande på en bänk?! Men Alexander hade nog den roligaste historian och berättade hur han efter att han hamnat efter på grund av illamående ramlar upp för trappan till Jazzhuset och vakten bara kollar på honom och säger “kanske inte idag kompis…”. Sedan mådde både jag och Alexander så dåligt så efter en lång färd hemåt lyckas vi tajma samma spårvagn och mådde dåligt tillsammans sista biten hem. Väckte i alla fall Alexander rätt tidigt dagen efter och sa “hallå! jag har vaknat!!”. Så han sprang upp och hämtade paket och grattade mig. Fick en tavla av Elin “Eplet” Sandström med ett motiv av Scully, Muminböcker och Harry Potter-bokmärken <3
Mina föräldrar kom senare på dagen och firade mig med en stor bulle som vanligt (eftersom jag fyller år på kanelbullens dag) och fick fina presenter. Sedan gick dagen utför när vi kom fram till andra lång där vi skulle äta och gå på quiz men eftersom jag mådde så illa så fick jag åka hem :)) Har fortfarande ångest över det. Fick istället spendera resten av min födelsedagskväll i sängen och beställa mat till dörren. Tröstade mig med att se på mumin med Alexander.

Illamåendet höll i sig ända till måndag och typ fram till idag!!  Började i alla fall min praktik på Göteborgs filmfestival i måndags så kan ha varit nervositeten som spökat också. Trots mitt illamående och min trötthet åkte jag i tisdags med Johanna, Frida och David och åt Japansk mat och sedan gick vi på filmfestivalen JORD där det visades fyra filmer för en bättre värld typ. Väldigt bra!

Sedan igår så kom min Nasa-tröja på posten <3 Den har jag även på mig nu när jag sitter nedbäddad i soffan. Nu blir det mer X-files!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *