Japan 18 juni

Den 18 juni var våran första hela dag i Osaka och om jag minns rätt så var det väldigt molnigt och blåsigt. Vi bestämde oss för att åka till Osakas stora akvarium.Turistade oss utanför.Kände oss mest ledsna över alla instänga djur och hade lite ångest ett tag. Det vi var mest intresserade av att se var manetavdelningen.

När vi kände att vi var klara så tog vi tunnelbanan in mot centrum där vi först gick och letade efter någonstans att äta lunch. Mycket var stäng eftersom många stänger mitt på dagen och öppnar lite senare. Dessutom var det rätt svårt att hitta något vegetariskt som vanligt. Tillslut hittade vi ett litet ställe där vi åt några goda starka curryrätter och drack en öl. Sedan gick vi runt i lite olika affärer. Bland annat Tokuy Hands igen <3 Besökte även området “Amerikamura” som ska vara typ som ett amerikanskt område. Var mest butiker som spelade hiphop och sålde rätt så fula kläder. Gick sedan och vilade oss på hotellet en stund innan vi gick ut igen i regnet för att leta mat. Blev något litet hippt pizzaställe. Känns nästan som vi åt mer pizza än japansk mat under resan, haha. Berodde oftast på att vi var rätt sent ute med att leta mat och ibland bara tog det första bästa med något vegetariskt, som då oftast var pizza. Men fin dag i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *