Japan 14 juni

Den 14:e juni var vår sista hela dag i Tokyo. Kändes tråkigt att vi skulle åka därifrån för fanns så mycket mer man ville se men kändes ändå kul att vi dagen efter skulle åka vidare till de andra ställena vi skulle besöka under resan.
Vi var rätt trötta dagen efter vårat karaokesjungande natten innan men orkade dra oss ut ändå. Vi tog tunnelbanan till Tokyo Imperial Palace.Gick förbi en stor park med massa fina stora träd.Sedan var vi framme vid själva palatset. De höll på att renovera i området så var inte jättemycket att se på tyvärr.
Trötta turister.
Sedan kände vi att vi var hungriga så vi gick in ett köpcentrum några gator bort där vi hittade ett hamburgeställe som serverade vegetarisk hamburgare, woho!
Sedan tog vi tunnelbanan till Shinjuku för som avslutning på Tokyovistelsen hade vi planerat att besöka Park Hyatt, hotellet där filmen Lost in Translation är inspelad på.Beställde in dyra cocktails och låtsades leva lyxliv och knaprade nötter.


Efter ett tag började ett jazzband spela.

Beställde in ännu en dyr cocktail. Denna gången någon slags gurk-cocktail som smakade mycket bra.New York-baren som vi satt i låg på 48:e våningen så denna utsikt hade man :))Sedan tog vi hissen ner alla våningar igen och tog tunnelbanan till hotellet för sista gången innan vi reste vidare till andra delar av Japan. Fortsättning följer.

0 thoughts on “Japan 14 juni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *