It’s a monday, It’s so mundane. What exciting things will happen today?

Önskade att helgen var längre för tycks alltid vara lika trött när en ny vecka startar. Idag är inget undantag. Har i alla fall haft en mycket fin helg! Den började med att jag i fredags åkte med min familj och Alexander till Öckerö för att fira min mormor som fyllde 89 år. Sedan i lördags så hjälpte jag min syster att flytta lite grejer till hennes nya lägenhet som hon fått nu. Hade sedan planerat att gå och äta på en nyöppnad nudelbar på kvällen med en del vänner men eftersom vi blev 9 personer och stället var litet gick vi till en annan restaurang bredvid. Stället hette Market och serverade Koreansk och Mexikansk mat. Var lite dyrt men så himla gott så jag var nöjd. Sedan gick vi vidare till en bar en stund för att sedan avsluta kvällen på BrewDog. Det konstigaste med det stället var nog deras “bacon-toa” som var tapetserad med tapeter med bacon på och luktade bacon?!!
Mycket fin kväll i övrigt!

Dagen efter blev det nudlar till frukost <3

Sedan hjälpte jag att flytta lite mer saker till min systers lägenhet.

Sedan blev det måndag igen och jag har idag hunnit med att gå på en tre timmars lång föreläsning, mött upp Alexander för att köpa jacka till honom, ätit Veganbun i solen som förövrigt var sjukt gott så ändå värt de 90 kr jag betalade för dom och sedan däckat i sängen när vi kom hem. Nu ska jag ta tag i mitt läsande inför skolan som jag skulle gjort för flera timmar sedan. Trevlig måndag!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *