Get on your feet

Hela min dag har bestått av sängliggande och bakisångest. Har även klagat ungefär hundra gånger över mina sår på ben och arm som jag fick efter ett magplask på rio rio igår. Jag och Alexander hade planerat att grilla någonstans igår vilket tillslut blev ute på CAs utegård. Gjorde egen potatissallad och grillade halloumi och marinerade quornfiléer. Hade tänkt fota under kvällen men tog inte en enda bild. Efter grillningen hängde vi ett tag i CAs lägenhet innan vi gick till någon bar i Vasa som jag inte minns namnet på. Därefter gick hälften av gänget hem medan jag, Alexandra, Jonas och CA gick vidare till Slice of Life på Rio Rio. Var nog lite för pepp på all musik och av kvällen så ramlade minst tre gånger men försökte intala mig själv att det inte var värre än i den här scenen. Sedan kom jag nog inte hem förrän fem på morgonen.

Har idag varvat sovandet med pizzaätande och har en känsla av att min bakfylla kommer ligga kvar som ett moln över mig även imorgon när jag ska upp tidigt för första skoldagen för terminen. Känner mig inte alls redo för att ta tag i pluggandet men jag hoppas att den känslan försvinner. Känns så konstigt att jag bara har ett år kvar nu på kulturprogrammet och får ut mina kandidater i kulturvetenskap och filmvetenskap till våren. Är redan nervös nu över vad jag ska hitta på efter när jag är klar. Nu väntas en natt med drömmar om att jag försover mig och missar första skoldagen som jag gör nästan varenda år innan skolan. Så knäppt!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *