Födelsedagsfest/Inflyttningsfest

I torsdags fyllde Alexander 24 år vilket vi firade med Pizza och Breaking Bad. Dagen efter bjöd vi in till födelsedagsfest och inflyttningsfest i våran nya lägenhet som äntligen börjar bli färdig.

Jag och Alexander testade bålen innan folk började droppa in.


Sedan fotade jag inget mer under kvällen men Matilda knäppte av några bilder med min kamera.
Vi spelade Beer pong och någon charaderliknande lek. Fick även så himla många fina inflyttningspresenter <3 Dagen efter var det så himla varmt så jag och Alexander åkte ut till havet där vi badade och stektes i solen. är bara en vecka kvar tills skolan börjar nu så jag hoppas att jag hinner maxa den med ännu mer bad och sol.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *