Girls

Har äntligen fått sy på mitt Girls-märke på min jeansjacka som jag beställde i våras. Invigde den igår på kulturkalaset då jag såg Hello Saferide och Markus Krunegård. Fint med lite gratiskonserter men synd att resten av spelningarna krockar med way out west i helgen. Är dock inte jätteledsen över det då jag ska få se så himla många bra band och artister på way out west. Är så peppad och har under mina sista veckor på Volvo suttit och peppat med way out west-musik hela dagarna.

Idag har vi fixat ordning massa i lägenheten som vi också gjort de senaste dagarna. Så mycket man måste fixa alltså! Har målat om i köket och hallen och har bara vårt lilla rum att måla om nu och sedan är det i princip så klart det kan bli än så länge. Så nöjd med allt! Ska försöka fixa mer till nästa helg då Alexander fyller 24 och vi ska ha födelsedags/inflyttningsfest. Fast först väntar nu en av höjdpunkterna på året, way out west <3 Ska få se Belle & Sebastian, FKA Twigs och Courtney Barnett imorgon till exempel. AAH!

0 thoughts on “Girls

  1. åhhh fint!! men VA, krunis och hello saferide GRATIS?! niceeee. och way out west åh, lyllos dig som kommer få se florence + the machine!!! <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *