Give me all your money and I’ll make some origami honey


I fredags var jag så himla trött efter en hel arbetsvecka. Försökte peppa upp mig inför kvällen tillsammans med Alexander med vin och min way out west-spellista innan vi drog oss vidare till Jazzhuset. Vimmelfotade under kvällen och trots att vi var så trötta att ögonen nästan gick ihop så stannade vi ändå till stängning. “Helh” spelade egna tolkningar av 2 steg från paradise-låtar under kvällen vilket var himla fint.
Nu är det bara en vecka kvar på jobbet och jag räknar ner varje minut. Vill bara sova ut och inte sitta inne på ett kontor när det äntligen börjar bli lite soligt här i Göteborg. Försöker peppa upp mig med min way out west-spellista varje dag när jag sitter och jobbar. Kommer bli så himla fint nästa vecka!

Posted in All

0 thoughts on “Give me all your money and I’ll make some origami honey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *