Nu har det inte skrivits här på ett tag. Dagarna bara flyger fram och jag får inte mycket tid över till annat än mitt jobb på Volvo och att fixa i lägenheten. Går upp vid 5 på vardagarna och sedan när man kommer hem efter jobbet är man helt slut. Har fortfarande inte hunnit redigera några bilder från Japan men tänker att det får bli när allt har blivit lite lugnare. Lär ta ett tag då det är ungefär 1000 bilder som jag sorterat ut och ska redigera. Denna helgen tog jag i alla fall en paus från lägenhetsfixandet och var på after work med massa andra volvojobbare. Är så himla kul att Alexander, Johanna och Astrid också jobbar på Volvo. Vi var i alla fall först ute och åt med de andra sommarjobbarna och gick sedan vidare till Henriksberg där det var Belle & Sebastian-kväll. Låg sedan och vilade i sängen halva lördagen innan vi orkade göra ordning oss inför kvällen. Åkte sedan hem till Astrid och Johan på förfest och gick sedan till Apartment vid röda sten där vi stannade tills ögonen började gå ihop på dansgolvet.
Idag kunde vi äntligen sätta upp saker på våra nya hyllor i vardagsrummet och är så himla nöjd med resultatet. Så skönt att få bort massa lådor som bara fått stå i några veckor.

Nu är det bara två veckor kvar på mitt sommarjobb och sedan är det way out west, wiho!! Sedan har jag några veckor ledigt innan skolan börjar igen. I höst ska vi ha 8 veckor praktik och har lyckats skaffa mig en plats på programavdelningen på Göteborgs filmfestival. Är så himla glad över det för de tar alltid bara in en person och så blev det jag. Trots att jag var på intervju dagen efter jag kom hem från Japan och var så trött att jag inte minns vad jag sa ungefär.

Posted in All

0 thoughts on “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *