Sanna fyller 23!Igår fyllde Sanna 23 år och det firades med grillning i Nol. Kom hem från Japan i måndags så var så kul att träffa alla som man inte sett på flera veckor. Har så himla många bilder från Japan som jag inte hunnit redigera än men kommer massa inlägg senare när jag har tid. Just nu är allt väldigt stressigt på grund av att jag började mitt sommarjobb på Volvo i onsdags och även håller på att packa och flytta saker till nya lägenheten som jag och Alexander fått. Så när allt blivit lite lugnare och jag har hunnit skriva klart det sista på min tenta kommer det massa massa bilder och filmer från Japan som för övrigt var så himla fint! Vill verkligen åka tillbaka. Typ nu!

Posted in All

0 thoughts on “Sanna fyller 23!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *