I onsdags hade vi opponering för våra kandidatuppsatser och lyckades dra mig dit trots feberyra och förkylning. Var en sån lättnad när den var över så gick med två från klassen på en öl efteråt för att fira. Ska få kommentarer av min examinator nästa vecka och sedan lämna in ändringar av uppsatsen efter att jag kommer hem från Japan, så känns skönt att slippa tänka mer på den nu. Så konstig känsla att man i princip är klar med skolan för sommaren nu. Önskade dock att jag hade lite mer ork att peppa upp mig inför resan och inte ligga i sängen och snora halva dagarna. Igår tog jag mig ändå in till stan och fixade allt sånt jag behövde göra innan resan som att lämna in mobilen, växla pengar och köpa nödvändigheter. Firade att jag lyckades med allt detta med en kebabpizza utan kebab.

Mitt i all stress och sjukligheter ringer vårat bostadsbolag och säger att de har en ledig 3:a nära vårat område, så nu om typ 2 timmar ska vi gå och kolla på den. Håller tummarna för att den är fin och bra! Sedan bär det av till en kusins student och sedan iväg till mina föräldrar. Kommer antagligen inte blogga mer innan vi åker på söndag om jag känner mig själv rätt så nästa gång det kommer en uppdatering är det nog från Japan. Om jag nu har tid att skriva där. Hej så länge!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *