Ticket to Ride, andra långdagen och mors dagI fredags frågade Johanna om jag och några vänner ville hitta på något eftersom Line och hennes kompis var hemma från Brighton. Jag bjöd därför in hela gänget på Ticket to Ride som tog hur lång tid som helst att spela eftersom vi var 10 personer och hela tiden glömde av vems tur det var. Dagen efter var det andra långdagen som vi åkte till på kvällen när det slutat regna. Åkte sedan hem till Astrid och Johan innan vi begav oss till andra långdagens efterfest där vi såg Joy spela.

Söndagen och mors dag spenderades ute hos mormor på öarna och sedan med familjen på Holy Cow.
Har nu dragit på mig halsont och huvudvärk lagom till den mest stressiga veckan ungefär. Ska försöka lyckas plugga idag för imorgon är det opponering på våra kandidatuppsatser. Sedan är det så himla mycket som jag måste hinna göra innan jag åker till Japan på söndag som typ handla massa saker man behöver ha med sig, växla pengar, tvätta, packa, lämna in min mobil för utbytning av kamera, gå på student, gå på picknickfestivalen, färga håret och eventuellt rätta till fel på min tenta efter opponeringen. Herregud.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *