Veronica Maggio och Harry Potter-quizI fredags var jag och såg Veronica Maggio på Liseberg. Bra konsert men tråkigt att det regnade. Alltså varför är det så himla kallt nu i slutet på maj? Orkar inte!! Åkte sedan en sväng till andra lång och därefter Rio Rio. Dagen efter åkte jag, Alexander och Lollo och åt bakis-burito på Wrapped. Vet inte hur många gånger jag ätit där det senaste halvåret men är så himla gott. Därefter åkte vi vidare till Yaki-Da för Harry Potter-quiz. Blev bara jag och Alexander tillslut men vi lyckades ändå samla ihop 64 av 66 poäng så gick ju bra ändå. Tog sedan bussen hem till mamma och pappa för att se det sista av Eurovision-finalen. Tyckte hellre att Belgien kunde vunnit än Sverige. Nu i helgen är det andra långdagen men som det ser ut nu så ska det vara rätt kallt och regna som vanligt. Längtar så till värmen i Japan.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *