I want you to stay monkey with meAllt har bara varit mycket och stressigt den senaste tiden. Försöker sitta hemma och skriva på min kandidatuppsats men går väldigt långsamt. Önskade att man orkade lägga all den tid man hänger på instagram, tumblr och Pinterest på att plugga. Mailade min lärare och klagade på hur stressad jag var och fick till svar att jag skulle ta det lugn och ta en vecka ledigt, haha. Lättare sagt än gjort för känns som om uppsatsen gnager i mitt huvud hela tiden ändå.

Har flyttat in lite nya saker i lägenheten. Överst ser ni min nya lampa som jag köpte från en second hand-butik i Göteborg och under ser ni tavlan som jag gav min syster när hon fyllde år som är från en intervju med Liv Strömquist.

Alexander har bestämt sig för att hoppa av sin utbildning i Halmstad och fortsätta att plugga i Göteborg till hösten istället så nu ska vi flytta ihop, när det nu blir. Så svårt med lägenheter! Men jag och min syster har i alla fall stått i byteskö sen förra sommaren så kanske blir ganska snart.

Mina bästa låtar just nu:
onas Lundqvist – Vissa nätter
Julie Ruin – Stay Monkey
Rihanna – Bitch better have my money
Laura Marling – Strange

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *