Japanplaner


Ska på Hippie/70-talsfest på lördag så köpte mig ett par enorma runda glasögon idag från Pop Boutique. Innan dess åkte jag till vårdcentralen för att vaccinera mig inför Japan men när jag väl kom dit fick jag reda på att jag inte var tvungen att göra det så blev så himla lättad. Tycker det är så himla obehagligt med sprutor alltså. Firade med att köpa med mig god mat hem som avnjöts på balkongen i solen /livsnjutarn’.

Dagarna går så himla fort nu och samtidigt som jag är stressad över min uppsats så vill jag att det ska bli juni så att vi kan åka iväg! Sitter och letar efter ställen jag vill besöka hela tiden. Om någon av er varit i Japan eller vet något man måste se så får ni gärna komma med tips! Kommer först att vara en vecka i Tokyo och sedan åka vidare till Izu-Kogen, Fujiyoshida, Osaka, Hiroshima (+ kaninön och Miyajima), Kyoto och sedan tillbaka till Tokyo en natt innan vi flyger hem igen.

Posted in All

0 thoughts on “Japanplaner

  1. GLASÖGONEN!!!! *dör* har inte varit i japan så har inga tips 🙁 bara att jag vill att du tar jättemånga purikura-bilder!! älskar’om så coola&roliga :’)

  2. Vad du måste göra är att söka upp min lärare som jag är kär i som flyttar dit nästa vecka! Vet ej stad, men återkommer när jag stalkat upp det. P.S. Puss vad du är fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.