Påskhelgen


Påskhelgen började i torsdags då jag med nyblekt och nyfärgat hår åkte till Astrid och Johan på förfest. Vi tänkte gå till Rio Rio men eftersom vi kom iväg senare än beräknat var det typ 100 meter lång kö in dit så istället gick vi vidare till Jazzuset. På fredagen åkte jag ut med min familj och Alexander till min mormor där vi åt tacos, spelade spel och slökollade på TV.

På lördagen lagade jag och Alexander ett litet mini-påskbord med veggobullar, halloumi, färskpotatis och annat gott.
Obligatorisk “för-förfest!” innan vi åkte vidare till Johanna där vi firade att hon fyllt 23!


Jag och Alexander gav henne hjärtballonger och andra festprylar som sattes upp på väggarna.

Sedan gick jag och några av oss till Mythos där vi dansade till klockan halv 6. Var hemma en timme senare när solen gått upp.

I måndags efter att jag överlevt söndagen som bestod av bakfylla och andningsproblem åkte jag med mina föräldrar på en premiärtur ut till Smithska Udden där vi åt sallad och njöt av solen (hehe).

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *