Tentaångest

Har läst så mycket de senaste dagarna att jag känner mig helt suddig i blicken. Läste ut Cheryl Strayeds bok Vild förut och nu har jag precis läst klart halva Lena Anderssons bok Egenmäktigt förfarade. Har på senaste tiden (eller senaste åren?) blivit så trött av att läsa böcker och det har tagit så lång tid för mig att läsa ut en bok då jag bara läst något kapitel lite då och då så känns så skönt att jag nu har orken att läsa ut flera böcker. Så sitter nu om dagarna och varvar läsandet med andra säsongen av Parks and Recreation.

Har egentligen en tenta att skriva men går så himla segt med den. Är egentligen en väldigt lätt uppgift men har ingen ork till den alls. Känns som om jag aldrig har ork till tentor. Är så knäppt bara att jag skrev klart min B-uppsats på 17 sidor på typ tre dagara medan jag nu kämpar för att få fram några få meningar på flera dagar. Tänker bara på hur det ska gå med mina två kandidatuppsatser jag ska skriva nu till våren och nästa vår. Känner mig utmattad bara av att tänka på det.

Gjorde upp något slags blogginlägg i huvudet förut men glömde bort det lika snabbt. Känns inte som mitt liv denna vecka är mycket roligare än detta inlägget. Längtar så tills på fredag då tentan är inskickad och jag kan slappna av helt en helg.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *