Konsert gånger treSitter i sängen och är helt slut efter denna helgen. Tjuvstartade helgen i torsdags då jag och Astrid var DJs på Jazzhuset. Var väldigt lite folk den kvällen så kändes mest som att vi spelade för oss själva och våra vänner som var med. Det kan i och för sig vara rätt kul ibland då man inte skäms över att sätta på en låt och springa ner till dansgolvet och dansa för att sedan springa upp igen när det är dags att byta till nästa låt. Efter att vi spelat klart var det dags för Maja från Makthaverskan att spela några låtar på scen.

Mötte dagen efter upp Alexander för att äta Burotis på Wrapped Burito Bar och sedan promenera vidare till Storan där vi såg på Hello Saferide tillsammans men Lollo och Malin. Jag och Alexander mötte sedan upp massa människor på andra lång och fortsatte sedan till Jazzhuset där kön in var väldigt lång på grund av Håkan-kväll. Sprang därför istället till Henriksberg för en sista dryck innan stängning. Sedan blev det lördag och då tog jag och några vänner tåget till Ale för att gå på Ale Invite som var ett snowboard-event med liveband osv. Är ju uppvuxen i Ale vilket är ett ställe det ofta inte händer något alls på så tänkte att det vore kul att gå och kolla vad de lyckats fixa ihop för event där. Var så sjukt kallt hela kvällen men höll oss ändå kvar för att se Teaddybears uppträda med ett DJ-set (inte varje dag det händer i Ale liksom, hehe). De var sjukt fulla och gick typ in i varandra men kul ändå att se.
Nu idag var det dags att ta tåget till Skövde där jag, Alexander, Astrid, Johan och David åkte till ett äventyrsbad. Badade och åkte rutschkanor i hur många timmar som helst så är verkligen helt slut i hela kroppen nu.

Denna veckan som kommer är det dags för tentaskrivande och hade blivit så himla glad och solen ville titta fram lite mer.

Förresten. Alltså är ju sånt himla tjat om den där klänningen och vilken färg den är men blev helt besatt av den när jag först såg den. Bev helt chockad när den gick från vit till blå framför ögonen på mig!!!! Tack och hej.

Posted in All

0 thoughts on “Konsert gånger tre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *