8 mars


Igår var det 8:e mars och internationella kvinnodagen och jag invigde min nyinköpta klänning från Top Shop. Började dagen med att gå en snabbis på en liten marknad på andra lång med Alexander och några vänner. Var så trångt och mycket folk men hittade i alla fall en fin Hogwarts-pin av Hille. Sedan gick vi vidare och tog en fika innan vi begav oss mot Götaplatsen och demonstrationståget som vi följde med längst avenyn mot Gustav Adolfs Torg. Åkte sedan hem och kollade klart på andra säsongen av Parks and Recreation med min syster.

Idag var det ny vecka och ny kursstart. Kommer nu att läsa en kort delkurs på två veckor om ljud och musik i film innan det är dags för min kandidatuppsats. Är så nervös för vet inte alls vad jag vill skriva om, men det löser sig väl. Sitter nu och kollar igenom massa gamla bilder på min hårddisk. Alltså har så himla mycket bilder!! Har flera tusen bilder som sträcker sig tillbaks till 2003. Kanske fixar ihop något inlägg med tillbakablickar på höjdpunkterna i mitt liv, ehe.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *