Lyckliga gatan du finns inte merTryckte bort snoozen hur många gånger som helst imorse tills jag fick ett meddelande från min lärare som skrev att hon var sjuk och var tvungen att flytta fram dagens lektion till nästa vecka. Har bara en lektion i veckan på denna kursen plus texter att läsa så har så mycket tid att bara vara hemma. Tycker det är så himla svårt att ta tag i saker när man väl har tiden. Drar mig typ för att ens gå utanför dörren för då måste jag ta på mig något annat än mina polarn och pyret-långkalsonger. Gick i alla fall en promenad till Axel Dahlströms torg för att hämta ut mitt objektiv som jag köpt. Är väldigt stort och tungt för att vara ett 35mm men tycker det var himla bra ändå. Testade att ta några snabba bilder på mitt rum så här får ni se mitt rum i rosa ljus som jag hänger i på dagarna.

Har haft låten Lyckliga gatan på repeat hela dagen här hemma. Tänker att man får ge igen lite mot grannarna som låter hela kvällarna.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *