Jazzhuset är fullt av tricks och coca cola-chicks och kicks


Bilden är från i torsdag då jag först var jag med Astrid, hennes klasskompisar och CA på Noba. Vi gick sedan vidare till Jazzhuset där vi såg The Sympathy spela. Var väldigt längesen jag såg dom så det var kul. Skulle ta sista spårvagnen hem men inser att jag sitter på fel hållplats och ser den svänga bort runt hörnet utan mig på :(( Fick därför istället hänga med CA hem till honom och sova på en enorm saccosäck. Blev väckt klockan 9 på morgonen av att han försovit sig till jobbet och vet knappt hur jag kom hem för var så himla trött och nyvaken. Har tillbringat hela fredagen med att klaga på hur trött jag är. Blev hämtad av pappa som fick gå och köpa mat och chips till mig och sen har jag bara legat hemma i mina föräldrars soffa med kudde och filt. Är ett under att jag ens orkar skriva de här inlägget nu, haha.

Jag hoppas att jag blir piggare idag då jag först ska på en pop-up-loppis och sedan åka iväg och handla tyg till en tröja jag ska sy och även ta en sväng in på Ikea. Sedan ska jag nog träffa några vänner och göra något lugnt. För sedan på söndag ska jag med min mamma och syster på spa här i Göteborg. Så himla skönt.
Nu: sängen,

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *