1Q84

Inatt läste jag ut tredje och sista boken i 1Q84-trilogin. Tyckte om alla tre så himla mycket och tyckte bara den blev bättre och bättre för varje bok. Var längesen jag var såhär inne i att läsa böcker så känns så skönt att beta av flera stycken från hyllan. Tänkte nu läsa boken Vild av Cheryl Strayed som förövrigt visas på bio nu.

Har inga lektioner denna veckan på grund av filmfestivalen så i måndags såg jag först filmen Alive som var tre timmar lång misär och sedan The Kingdom of Dreams and Madness som är en dokumentär om Studio Ghibli i Tokyo. Tyckte den var himla fin och längtar nu ännu mer tills jag och Alexander ska åka till Japan i juni. Har inte varit och sett något mer igår eller idag så har mest suttit i min säng och hängt på olika hemsidor vilket resulterade i att jag köpte mig ett nytt objektiv igår. Blev ett Samyang MF 35/1.4 som en sålde på en fotosida. Hoppas att det motsvarar mina förväntningar!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *