Helgen och födelsedagsfirandeIgår fyllde pappa år och det firades med familjen på Pinchos. Är en tapasrestaurang där man beställer maten via en app och som man sedan hämtar vid köksbaren när det plingar till i mobilen. Bra restaurang och god mat!

Sedan sist har jag sett ännu en film på filmfestivalen, Still the Water. Lite långsam men tyckte den var fin ändå. Sedan träffade jag Mimounah och hennes vänner i fredags för en “hej då-kväll” då hon ska flytta till Brighton snart. Först åt vi middag på Puta Madre som också är en väldigt bra resturang om man är i Göteborg. Drack frozen margaritas och åt god mat. Sedan hängde vi på andra lång ett tag innan jag tog spårvagnen hem.
I lördags var det Indie Disco på Jazzhuset där jag och Alexander var DJs vilket tog på krafterna för har verkligen varit helt slut sedan den kvällen. Kanske ett tecken på att det var en lyckad kväll.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *