Januari


Är äntligen klar med alla kurser i Filmvetenskap B. Den sista kursen var så himla dålig så är riktigt skönt att den är över. Börjar med kandidatkursen på onsdag så har några dagar på mig att leva livet, höhö. Känns som att inte mycket alls har hänt i januari. Har inte använt mina kameror en endaste gång och mest pluggat eller tänkt att jag måste plugga. Tycker oftast att januari börjar på liknande sätt. Men snart är det filmfestivalen här i Göteborg och jag har bestämt mig för fem stycken filmen jag ska se: Wild Tales, Alive, The Kingdom of Dreams and Madness, Still the Water och Zero Motivation. Sedan ska jag och Johanna DJa på Jazzhuset i slutet av månaden. Då får ni jättegärna komma förbi om ni är i Göteborg då!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *