All by myself

Igår var första gången på länge jag hade en hel kväll helt ensam i lägenheten. Minns inte ens senaste gången. Lagade på kvällen egen pizza à la Ernst som tipsades om här och receptet hittar ni sedan här. Bytte också ut ansjovisen mot grönsaksbuljong och gjorde den pizzan med spenat och mozzarella men utan oliver och bytte ut solrosfrön mot rostade pinjenötter. Ska laga en till idag på överbliven deg och topping.

Tänkte egentligen ta tillfället att skriva på min tenta under kvällen men låg som förstenad i soffan och blev bara matt av att ens ta upp dokumentet på datorn. Kände mig ungefär såhär:

Tittade istället på På spåret och sedan låg jag och lyssnade på Cirkeln på ljudbok fram tills halv 1 då jag fick för mig att äntligen ta tag i tentan. Fick skrivit en del och organiserat upp den lite och kändes så himla bra då jag knappt orkat få ur mig ett ord de senaste dagarna. Får alltid så mycket ork när klockan egentligen är för mycket. Sedan la jag mig i sängen och lyssnade på Cirkeln igen fram till halv 5 på morgonen. Lyssnade sedan klart den sista timmen nu under morgonen. Har aldrig tidigare lyssnat på ljudböcker men tycker det var så himla skönt! Läser sista delen i 1Q84 nu samtidigt och var en sån skön kombination att varva läsandet med lyssnandet. Har så många böcker jag vill ta mig igenom så jag hoppas verkligen detta blir ett år då jag läser och lyssnar på mycket böcker.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *