Alas, I Cannot Swim

I onsdags började jag kandidatkursen i filmvetenskap. Vi är tydligen bara 3 stycken i klassen så vi får se hur det kommer gå. Har en engelsk lärare och känner mig inte alls bekväm med att prata engelska hela tiden så kommer nog bli en utmaning. Efter lektionen träffade jag Sanna och åt mycket goda halloumiburgare på andra lång och bytte julklappar då vi inte hunnit göra det förrän nu. Fick en Laura Marling-LP som premiärspelades igår och en laddare till mobilen som man kan ta med ut på festivaler och liknande. Mycket bra!
Sedan i torsdags var jag på min första film på filmfestivalen med min syster. Såg Wild Tales som min pappa hade vunnit på jobbet, så var vi och massa folk från Volvo. Bra film som jag kan rekommendera och roligare än vad jag hade förväntat mig.

Igår (fredag) som bilderna är tagna från kom Alexander hem till mig och vi åkte en sväng till Haga och kollade efter present till Astrid som fyller år idag. Skulle sedan äta på Tre indier men det var fullbokat så fick ta en annan längre bort som inte alls var lika bra tyvärr. Gick sedan vidare till Chalmers där vi såg ännu en film på filmfestivalen, Zero Motivation. Även denna kan jag rekommendera. Var en Israelisk film om handlar om några uttråkade unga kvinnor inom militären som får ta hand om pappersarbete på kontor.
Idag ska jag upp tidigt och gå på Open Set på Gokinema med Jill. Vet inte riktigt exakt vad det innebär men vi kommer väl få kolla på hur man filmar in en film i studio. På kvällen ska jag sedan ut och fira Astrid som fyller år.
Sedan blir det ännu fler filmfestivalfilmer i veckan, woho!
Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *