Idag bestämde jag mig för att köpa två presenter till mig själv. Har i och för sig kollat efter en kalender ett tag nu så var väl dags att köpa en nu när året redan börjat. Blev den på bilden ovan som är från Frankie Press. Beställde den på Papercut. Sedan har jag också beställt en print av affischen till en av mina favoritfilmer Electrick Children som jag velat ha länge nu. Den finns att köpa på society6.
Jag och min familj har blivit helt beroende av sällskapsspelet Ticket to Ride och har därför suttit och spelat det ikväll. Vi har också hunnit med att åka till bio roy och sett filmen Pride. Bra film som jag kan rekommendera. Många brittiska skådespelare man kände igen från bland annat Harry Potter-filmerna, This is England och Sherlock. Imorgon (idag) måste jag dock börja ta tag i skolarbeten igen och har verkligen ingen lust till det alls. Inbillar mig att allt kommer bli bättre och mer strukturerat när jag väl får min nya kalender, men just nu känns allt kaos. Har verkligen inte strukturerat upp något med tentan, men det löser sig väl.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *