2014


JANUARI
Köpte mig en ny kamera som jag tycker så mycket om, en Nikon D610. Gick på några filmer på filmfestivalen och var DJ tillsammans med Johanna på Jazzhuset. Firade också Astrids 21-års dag med pubrunda på andra lång som var kaos men så himla rolig.


FEBRUARI
Pappa fyllde år och det firades med familjen på Mañana. Firade alla hjärtans dag på hotell med Alexander där vi åt pizza i sängen och tittade klart på Dexter. Gudrun hade ju massa homepartys och jag hade turen att bli inbjuden till ett som min faster höll i vilket var riktigt kul och intressant. Började fota för klubben Gården på Jazzhuset varannan torsdag men var där typ varje torsdag hela våren eftersom Johanna fotade de veckor som jag inte fota på. Blev lite som en tradition att gå dit och hänga.


MARS
Gick demonstrationståget längst avenyn den 8:e mars och även ett annat tåg en annan dag. Var och såg Makthaverskan och My Darling YOU! på Pustervik och hängde en del i Kortedala eftersom några vänner från Tyskland var på besök. Firade min syster som fyllde 24 år med middag på andra lång.


APRIL
Började en kurs i mitt program som hette Det kommunicerade rummet så hängde massa på museer hela tiden. Gudrun gästade Gården på Jazzhuset så att det ringlade en lång kö ute på gatan och jag fortsatte att fota där varannan torsdag. En dag spelade Julia Vero.
Gick runt i Botaniska med Alexander och hade picknickar i parker då det blev så varmt att man kunde sitta i bara armar. Var DJ på Jazzhuset igen och hade påskmiddag tillsammans med massa vänner. Så himla fin månad.


MAJ
Hejade på pappa som sprang Göteborgsvarvet och hade grillkväll hemma hos Alexander med vänner. Röstade på F! i Europaparlamentsvalet och var så besviken på att SD fick så mycket röster.
Gick en modevisning på Tillskärarakademin med kläder av Amanda Rosenkvist Ågärd och har nog aldrig varit så nervös som då. Hängde på uteserveringar och skrev min sista tenta för terminen. Fotade även för sista gången på Gården och då spelade bandet The Tape.


JUNI
Hoppade över Picknickfestivalen då det regnade så mycket men firade Mimounah som fyllde år på Puta Madre och Ritz. Såg Håkan Hellström på Ullevi med min syster och hennes vänner. Var på fest hemma hos CA där drickan låg kyld i ett isfyllt badkar. Firade midsommar hemma hos Tomas där jag och Johanna gjorde kransar. Åkte sedan till Bråvallafestivalen med Alexander och några vänner. Var så sjukt lerigt och jag fick en blixtstöt i handen men överlevde och var på massa fina konserter.


JULI
Började mitt sommarjobb på Volvo så satt mest inne på ett kontor halva dagarna för att sedan åka ut till havet efter och bada. Åkte tillsammans med Alexander till Oxelösund där vi tältade på en camping och besökte affären Americana. Sedan åkte vi vidare till Norrköping där vi gick på en Harry Potter-utställning.
Var på utomhusfest i Kortedala och gick på en fin spelning med Jens Lekman i Majorna en kväll i slutet av månaden.


AUGUSTI
Var på Way out west och såg massa bra konserter, bland annat Slowdive och Annika Norlin. Längtar redan nu till nästa års festival. Slutade mitt sommarjobb på Volvo och var då ledig i två veckor innan skolan började igen. Hade drinkkväll hemma hos Alexandra och var på Slice of Life. Var både fotograf och DJ på Indie Disco en kväll och dansade till mina egna valda låtar.


SEPTEMBER
Första dagen i september var jag och Lollo på Nefertiti och såg Patrick Wolf och tog även en bild med honom efter konserten. Sedan var det dags för val och jag röstade på F! och Vänstern. Var åter igen så himla besviken och trött på resultatet och framförallt SD.
Började mitt andra år på kulturprogrammet och denna terminen var det äntligen dags för filmvetenskap. Var på bokmässan och några bokmässefester, en på Pustervik där Mattias Alkberg spelade och sedan en på yaki-da där Joy Mabatha spelade.


OKTOBER
Fyllde 22 år och firade med förfest hos mig med 100 rosa ballonger och sedan på en fest i Kviberg där vi dansade hur länge som helst. Firade Johan med en kortare pubrunda och åkte även och hälsade på Alexander i Halmstad där vi mest låg i sängen och kollade på Arkiv X.
Avslutade månaden med att klä ut mig till en zombie-cheerleader och gå på Halloweenfest i Majorna.


NOVEMBER
Var och såg The Knife med Lollo, Astrid och Johan och även The Vinyl Records på Oceanen. Två bra konserter! Klädde ut mig till Hit-Girl och var på halloweenfest på Chalmers. Inte världens roligaste fest men ändå så kul att klä ut sig. Skrev min B-uppsats hur snabbt som helst för direkt efter åkte jag med några vänner till Köpenhamn och hade det så himla fint. Gick runt längst gatorna, åt mat och drack öl.


DECEMBER
De bytte våra fönster i våran lägenhet så flydde ibland till mina föräldrars lägenhet för att kunna stå ut. Var på Röda stens julmarknad och köpte några fina saker som finns på bilden ovan. Var med på en musikvideoinspelning med José González på Schillerska. Tror att den ska ha premiär på P3 Guld. Såg också Hästpojken på Scandic en kväll.
Sedan blev det julhelgen och vi köpte en gran. Firade julafton med att först hälsa på farmor och farfar och sedan åka hem till mormor. Firade juldagen på Wish you were queers-juldagsfest och två dagar efter på Jazzhusets mellandagsfest där HELH spelade. Sedan firades det nya året in hemma hos Astrid och Johan i Majorna.

Posted in All

0 thoughts on “2014

  1. Mitt önskemål för 2015 är att vi hinner ses några gånger innan jag flyttar, att du kommer och hälsar på mig i Brighton minst en gång och att vi i allmänhet ses mer. Pga tycker om dig så mycket Linnéa.

    1. Ååh! Tycker om dig så mycket med <33Tänkte att vi borde gå till Puta Madre innan du åker så blev glad när jag såg ditt event, men vill absolut ses fler gånger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *