Spotify 2014

Spotify har listat ut mina mest spelade låtar och artister under 2014. Älskar sånna här listor! Dock visar kanske inte detta vad jag mest lyssnat på då jag inte har Spotify premium vilket gör att vi lyssnar på Alexanders Spotify när han är här eller när man har haft fest. Sedan använder jag inte Spotify i mobilen utan kör på en gammal iPod. Tyckte i alla fall det var kul att kolla på dessa diagram och kollade även in listorna på last.fm som även tar med mina spelade från iTunes. Jättekonstigt att Arctic Monkeys och Lana Del Rey inte är med någonstans på Spotifys listor då jag lyssnat så himla mycket på dom under året? Här är i alla fall på ett ungefär vad jag lyssnat mest på under året.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *