1Q84

Befinner mig just nu i Haruki Murakamis 1Q84-års värld. Känns det som i alla fall. Har de senaste dagarna suttit och läst andra boken i trilogin och läste klart den för en stund sedan. Är så peppad på att börja med tredje boken nu som ligger bredvid och väntar på mig. Borde egentligen ta tag i kurslitteraturen för den dåliga kursen jag läser nu men hur ska man orka ta tag i det när man inte ens orkar engagera sig i kursen? Så tråkigt.

Har varit på två biofilmer sen sist. I lördags var jag och ett helt gäng och såg sista Hobbit-filmen. Tyckte den var bra men tycker i stort att Sagan om ringen-trilogin är mycket bättre. Blir lite mycket action ibland men ändå bra filmer. Sedan var jag med Jill och såg Girlhood igår på Hagabion. Tyckte att det var en bra film men blev lite besviken i slutet. Ville haft en till avslutande del som mer hänge ihop med filmens första del som jag tyckte bäst om. Men helt klart sevärd!

Imorse när jag kollade igenom mitt Instagramflöde såg jag att way out west bokat Belle and Sebastian och använde mig därför av Spotifys rabattkod på 500 kr och köpte en biljett bara sådär. Tänkte att jag ändå kommer köpa en biljett framöver så lika bra att få den billigare. Har varit en tradition ända sedan de startade festivalen 2007 så kan ju inte bryta den nu. Kommer bli så fint då jag missade Belle and Sebastian på Bråvalla i somras. Längtar nästan redan nu till sommaren. Ska nu under julen boka resa till Japan som jag och Alexander ska åka till i juni. Så himla fint!

Nu ska jag se gårdagens avsnitt av Historieätarna och sen kanske hoppa in i tredje 1Q84-boken. Önskade att jag kunde läsa hela natten men imorgon kommer några hit någon gång efter 07:00 och ska äntligen sätta in lister runt våra fönster som vi varit utan i över 2 veckor!!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *