José González


Igår var jag på musikvideoinspelning till José González nya musikvideo på Schillerska. Skulle vara publik och klappa i takt till låten och se glad ut ungefär. Går verkligen inte att skratta och se glad ut på beställning. Hade med andra ord aldrig kunnat vara en skådespelare.
Känner mig så stressad över småsaker just nu trots att jag inte har jättemycket saker att göra. Sen så har jag precis börjat sista kursen på Filmvetenskap B nu, Transmedialt berättande. Känner redan nu att den är hur tråkig som helst och inte kommer ge mig så mycket alls vilket gör att jag blir så opepp. Har endast en workshop nästa vecka och sedan ska man bara jobba i grupp med en uppgift som man ska presentera i januari. Hade så gärna velat ha mer bra föreläsningar om film eller haft en roligare uppgift att jobba med. Ska försöka sluta tänka på kursen nu och kolla på gårdagens avsnitt av Historieätarna istället som jag missade igår.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *