Helgen v.49

I fredags kom Alexander hit som vanligt och vi gjorde då ordning oss medan vi lyssnade på Disney-låtar. Sedan tog vi spårvagnen till andra lång och mötte upp folk på On Stage där vi alla beställde burgare. Hade planerat en lite pubrunda men blev tillslut bara fyra olika barer då det var rätt fullt på de flesta ställena och kände efter ett tag att det var skönare att bara sitta ner.

På lördagen var vi rätt sega men hade planerat att gå på HDKs och röda stens julmarknader. Åkte först till Valand för att gå på HDKs men hamnade istället på Valands julmarknad och märkte inte detta förrän vi satt på spårvagnen därifrån, haha! Var skyltat dit så mitt trötta huvud reagerade inte så mycket. Var väldigt litet på Valands med mest fotografier så gick runt helt förbryllad och blev så irriterad på mig själv att jag kollade upp det när vi åkt därifrån och var på väg till röda sten. På röda stens marknad hittade jag i alla fall några fina saker så kändes lite bättre då. Köpte allt på bilden ovan. En bild på Luna av Helene Ryden och en liten målning och halsband med kvinnotecknet av Ellen Rodriguez Bristulf och en liten mugg designad av Elisabeth Dunker & Cecilia Pettersson som finns att köpa på House of Rym. Mycket nöjd med mina köp!

Efter marknaderna åkte jag, Alexander och Louise till Wrapped vid Hagakyrkan och åt riktigt goda burritos. Gick sedan förbi T-shirt store där Alexander köpte en tröja med Bill Murray för att sedan åka hem och krypa ner i soffan och titta på två filmer och fredagens avsnitt av På spåret.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *