To hear a song like that, to have it spoon your sad little heart


Har inga lektioner nu på två veckor eftersom vi ska ha en tenta till nästa fredag som jag typ inte fått några exakta frågor till så kan/orkar inte börja med den än. Känns som att dagarna denna veckan flyter in i varandra för sitter typ hela dagarna och kollar på serien Please like me och dokumentärserien om Lindsay Lohan och käkar min vegansk mac and cheese som blev hur stor som helst. Har sett klart alla avsnitt som finns ute av Please like me nu och vill bara ha mer! Kan rekommendera er att se den. Tog i alla fall ett avbrott från mitt hektiska serietittande idag och gick runt i affärer med Sanna. Hittade öronmuffarna som jag har på bilden på Monki och även läppstiftet som jag har på bilden.
Blir helt stressad av att tänka på helgen för det är så mycket jag vill göra och så många events jag vill gå på men samtidigt vet jag att jag inte kan gå på allt. Vill på Galagos “Nu blåser vi borgarna!”-fest med Mattias Alkberg imorgon på Pustervik men vet inte om någon mer kan hänga på. Men på fredag ska jag i alla fall på Bangs bokmässefest på Yaki-da och sedan ska jag på bokmässan på söndag. Vill egentligen dit på fredag då Annika Norlin ska vara där men har biljetter till söndagen så får nog bli då istället.
Förresten så har jag fått hem mitt Hello Saferide-paket med vinyl, bok och tygkasse för ett tag sedan. Älskar I Forgot About Songs och får mig att tänka tillbaks på Annikas way out west-spelning när hon öppnade spelningen med den låten. Var så himla fint!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *