BokmässehelgenBlev ändå två bokmässefester + bokmässan denna helgen. Var först i torsdags på Galagos fest på Pustervik med CA och såg Mattias Alkberg. Sedan i fredags stod vi och köade hur länge som helst för att komma in på Bangs fest på Yaki-da vilket vi tillslut gjorde (vi och typ en miljon andra!). Har endast några suddiga mobilbilder från den kvällen på Joy Mabatha som uppträdde. Jag och min syster åkte sedan på lördagen till Världskulturmuseet på lördagen för att se om de hade kvar biljetter till nöjesguidens bokmässefest samma dag men de var slut. Vilket typ var tur för vi var ju egentligen hur trötta som helst och åkte och åt veggieburgare på andra lång och halvsov i soffan till Twin Peaks på kvällen istället.
Så idag var jag med Astrid, Johan och Erik på bokmässan där jag gick runt och hade ont i halsen och var sömnig efter en dålig natts sömn på grund av stressande drömmar om svartfester och en kvinna som jagade mig genom gator i Göteborg. Kom i alla fall hem med en muminkalender, en årsprenumeration på Galago, “Välkommen till din psykos” av Nanna Johansson och även en affisch från Galago. Nu väntas en vecka med tentaskrivande och sedan födelsedagsfirande på lördag för då fyller jag 22 år!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *