Du vet väl att himlen och helvetet är samma plats


Har tydligen inte bloggat på över två veckor nu. Skandal! Varit mycket tankar kring valet på senaste tiden och känner mig så matt. Har typ endast lyssnat på Pascals låt De är farliga. Känns lite bättre då… men samtidigt får mig att känna att vissa saker är helt förjävliga. Har sedan sist spenderat en del tid i skolan eller läst texter till kursen. Känns skönt att vara igång med skolan igen och speciellt läsa filmvetenskap. Har sökt till kandidatkursen i filmvetenskap till våren nu också och är så himla pepp! Kommer kunna ta ut en kandidatexamen i både filmvetenskap och kultur sen efter att jag är klar med programmet, wiho.
I tisdags åkte jag och hämtade ett paket från asos som innehöll den svarta jeanskjolen på bilden. Så nöjd över den. Sedan hjälpte mamma mig med att bleka min utväxt och sedan har jag färgat håret rosa (som jag gör typ hela tiden). Imorgon kommer Alexander hit och då ska vi och några andra på quiz och käka burgare på Haket. Sedan ska vi eventuellt ut på lördag och kanske hinna med ett biobesök. Vill se Richard Ayoades nya film The Double. Hörs väl igen efter helgens bravader!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *