Jag vill försöka igen, den här gången kanske världen förstår ossHar varit en omtumlande helg men den slutade så bra den kunde. Har den bästa pojkvännen.
I fredags var jag med min mamma och syster på Arken spa. Var hur skönt som helst. Låg utomhus i en varm pool, vilade i sköna äggsängar, var inne i ett mörkt rum med varm vattensäng och sov, åt frukost- och lunchbuffé och fick massage. Var helt slut i hel kroppen när jag kom hem därifrån så sov någon timme innan jag åkte iväg till Rum 26 för fotografering av kläder till Iris Second Hands kommande webbshop. Är inte direkt van att stå som modell framför kameran men får hoppas att bilderna blev någorlunda bra.
Lördagen bestod utav picknick vid Slottskogen där vi också hejade på pappa som sprang Göteborgsvarvet. Fick dra oss hemåt blöta som katter när himlen helt plötsligt öppnade upp sig och regnet forsade ner. På kvällen hade vi schlagerkväll hemma hos mamma och pappa. Tyckte Nederländernas bidrag var bäst.

Posted in All

0 thoughts on “Jag vill försöka igen, den här gången kanske världen förstår oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *