Testar att blogga från mobilen för första gången. Bättre sent än aldrig.
Känns lite som om jag är besatt av second hand-butiken som vi har nära där vi bor. Hittar alltid något. Antigen gamla VHS-filmer eller fina skjortor. Finns också så sjukt fina gamla soffor som jag önskade att jag hade plats för någonstans. Har sett Kristian Anttila där några gånger. Idag gav vi varandra en konstig blick som jag inte kunde tyda. Antigen kände han igen mig eller undra vem fan jag var. Dagens fynd blev i alla fall två stycken skjortor/blusar, en pastellrosa vas som jag inte kan bestämma om den är jätteful eller fin. Sedan köpte jag en indisk kokbok så idag stekte jag och Lollo indiskt bröd och gjorde en gurkraijta. Mycket lyckat!
Imorgon har jag lektion och ska fortsätta med min hemsida och fixa så att den ser bra ut i mobil. Men själva hemsidan är i princip klar nu så kika gärna in på linneasaaranen.se.
Sedan ska jag, Alexander, Lollo och mamma se The Great Gatsby på bio. Har riktigt längtat efter den filmen och lyssnat massor på soundtracket så ska bli fint. Jag och Alexander bestämde oss igår för att boka biljetter till Knarrholmen som är nu i helgen. Tror det kommer bli riktigt fint, trots att det set ut att bli en hel del regn. Men Hästpojken och Jens Lekman x2 väger upp det.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *