Vi kommer aldrig vara nya igen, men aldrig bli gamla heller

Sitter i min säng med hårfärg i håret. Har varit en himla procedur det här med att få rosa hår, haha. Blekt håret två gånger och typ 100 tvättar med silverschampo och nu är det mitt andra försök med den rosa färgen som jag hoppas fäster bättre den här gången och inte bara i övre delen av håret. Nu är håret tvättat och ser ut att ha fastnat mycket bättre än förra gången. Woho!
Imorgon fortsätter min webbproduktionskurs där vi håller på att göra egna hemsidor. Har min på adressen: linneasaaranen.se men sidan är fortfarande under produktion och har mest bara laddat upp lite grejer för test men kika gärna in där om två veckor eller så för då är den förhoppningsvis klar. Nu på fredag ska jag på spa med min mamma och syster. Längtar så otroligt mycket. Sedan ska jag heja på min pappa som springer Göteborgsvarvet på lördag och även picknicka någon dag. Kommer bli en härlig och varm helg.
Förutom att färga håret har jag idag varit på Erikshjälpens second hand som ligger nära där jag bor. Köpte tre VHS-filmer för 2 kr styck och även en mockajacka för 150. Riktigt fina kap. Sedan åkte jag ut till min mormor. Såhär bor hon:

Posted in All

0 thoughts on “Vi kommer aldrig vara nya igen, men aldrig bli gamla heller

  1. Viktigt med extremfärger är att tvätta kallt om man vill bevara färgen länge. Samt att ha i färgen löjligt länge i håret, till och med sova med det. Det tar inte lika mycket skada på håret som att färga med andra färger nämligen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *