Förgyller min blogg med denna vackra bild. Hade ju inte tackat nej till utseendet. Jag och Alexander har gått igenom alla Harry Potter-filmer nu den senaste veckan och såg de två sista idag. Vill aldrig att det ska ta slut. Har också varit och köpt ett 10-gångers simmkort (tack igen Volvo!) så simmade några längder idag tills mina tår blev russin. Har aldrig varit någon som tränar över huvud taget för tycker allt sådant är rätt tråkigt, men simning kan jag faktiskt säga att jag tycker om så det blir jag och bassängen de kommande veckorna.

Posted in All

0 thoughts on “

  1. Vad är det jag läswr om för lyxliv?! Bad OCH massage, nu får Volvo fan ta och skärpa sig, när ska de sponsra mig med något? hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *