Gitarrer och bas, trummor och hat

Sitter i Alexanders säng och mår rätt illa. Vet inte om det är för att jag ätit för mycket kakor på kakkalaset jag var på idag eller för mycket Harry Potter-datorspelande.
Känns som om jag har helg hela tiden nu men den riktiga helgen som varit har vart fin. Hade lugn och skön fredag med godis, tv och film och sånt och sedan igår så åkte jag och såg Hästpojken som spelade några nya låtar på Clooney’s. Längtar tills de släpper sitt nya album. Känns inte riktigt som om jag hänger med i alla nya musiksläpp som jag brukade göra förr men ska försöka bättra mig. Känns i alla fall bra att längta till ett nytt album nu.
Imorgon har jag bokat in massage i mitt hektiska liv (tack Volvo!) och nu ska jag se på top model.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *