Har spelat klart de tre första Harry Potter-spelen på datorn nu och satt jättelänge och installerade fyran tills det äntligen fungerade. Visade sig vara helt annorlunda från dom andra och verkade mer vara gjort för TV-spel. Gav det en chans i typ fem minuter innan jag avinstallerade det. Ska istället spela lite Quidditch, det spelet kan jag lita på i alla fall.
Sitter inte dygnet runt och spelar vilket ni kanske tror, haha. Har gjort lite andra saker under veckan faktiskt. Har vart och sett en föreläsning med Gudrun Schyman, kollat in våran nya lägenhet som vi ska flytta till i vår och var och såg Call Girl igår. Har också kollat igenom min garderob och provat gamla kläder. Så bra när man själv kan återanvända gamla plagg.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *