Sommardagar genom mobilen

Sommaren är här!! Har äntligen köpt en ny mobil så tänkte att vi kan ta och kika lite på hur de senaste veckorna sett ut från den. Vi börjar i slutet av Maj.


Hämtade upp min färdigbrända keramik. Viktigt att matcha kläder med vad man skapat. Gjorde ett helt set med randiga och godisliknande saker. Kanske blir en film om dom någon dag.

Samma outfit har fått åka med på andra äventyr. Exempelvis till Trädgårdsföreningen som jag och Alexander cyklade till i slutet på Maj på samma dag som vi egentligen skulle gift oss där. Hade inte sett hur bröllopsplatsen ser ut under den perioden så ville kolla in växtligheten. Fint var det men lite vemodigt att det var strålande sol och perfekt väder för bröllop. Testade att filma lite med Super-8 och cyklade sedan vidare till Slottskogen där vi drack vin och åt sushi.


4:e juni fyllde Göteborg 400 år och jag och Lollo åkte till Diket för middag och vin. På kvällen kunde man se fyrverkerierna över staden från vår balkong.


En annan dag i juni hängde vi i Azalea med Louise och Anton och drack vin.

Sedan blev det midsommar i Johan och Astrids stuga. Mer om det en annan dag.


Har också testat att filma lite med mobilen de senaste veckorna och klippte ihop allt till en liten film. Känns skönt att bara kunna dra fram en mobil och filma och slippa släpa med sig sin stora kamera. Även om man ibland kan sakna kvalitén på den större.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *